SÅ JÄVLA SUR JAG ÄR PÅ MIG SJÄLV JUST NU!!

jo..jag fick 30% frånvaro
jag vet inte vad jag ska göra för jag e så sur på mig själv och ja lovar att jag skulle kunna döda mig just nu för att jag e så himla fucking ARG!
Att man inte lär sig? när ska jag växa upp och fatta att det är endå jag som förlorar i slutändan.
Själv vet jag inte varför jag skolkar okej jo visst för man orkar inte röra på sitt feta ärsle och gå upp för trapporna för att gå på lektion för läraren är cp i huvudet.. och så konsikvenserna såklart, dem får man inte glömma!
jag blir så spyfärdig bara jag tänker på det för jag e så jävla arg och vill bara bort från min kropp och gömma mig under en sten vet att det låter sjukt men vill bara bort.
Usch med gråten i halsen sitter jag här och skriver...det ända jag vill just nu är att träffa Andreas♥.
Men ja förstår fortfarande inte själv varför jag inte lyssnar på mamma och pappa? Dem tjatar och gnäller om att jag ska sköta skolan,,det är allt dem ber mig att göra men endå sabbar jag det för mig själv? Och mamma som fixade mig in på gymnasiet och jag lovade henne att sköta mig för jag var så himla glad för att jag fick gå i gymnasiet, och så fick ja till och med byta från IV till den "normala" klassen,
Visst, ja sköter mig 1 eller kanske 2 veckor efter att dem har snackat med mig..men sen forsätter jag med att skolka och skita i allt igen, det måste seriöst vara nått fel i huvudet på mig? Varför kan jag bara inte gå upp på morgonen och komma i tid till skolan?
Nej..ja ligger och degar i sängen tills ja känner mig pigg nog för att kliva upp,men då är det för sent för att gå till skolan och voilá jag stannar hemma skit nöjd med ciggen i munnen och tänker:
" amen vafan..1 dag kan väl inte skada?"
efter 1 vecka..jo det skadar mycket och det är just det ja inte fattar, min morsa får endå reda på allt jag gör..för såklart så ringer min störda mentor hem som inte ens har rättat hotell provet jag gjorde! och ja lovar att jag minst fick G+ på det provet..men kärringen har inte rättat proven så jag hoppas hon blir påkörd.
JA! det hoppas jag.
jag är så jävla trött på mig själv..att ja inte lär mig, jag känner mig så dum. Förstår inte hur mamma och pappa orkar med mig? Jag får ALLT! men vafan får dem tillbaka..? frånvaro och en osmart dotter som borde sitta på psyket för jag fattar inte vad "SKÖT SKOLAN" fucking betyder...
det var allt jag hade o säga för stunden...HEJDÅ!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0